Shkaqet e tkurrjes së eksporteve dhe importeve

Publikuar më: 19/9/2023, ora 20:48

Shkaqet e tkurrjes së eksporteve dhe importeve

Publikuar më: 19/9/2023, ora 20:48

Gazetari i A2 CNN, Mario Brakaj, ishte në studion e "Ditarit" për të folur mbi efektet e zhvlerësimit të euros.