Shkarkimet në Shkodër, Gurakuqi: Qeveria po tenton të zhvendosë vëmendjen – A2

Shkarkimet në Shkodër, Gurakuqi: Qeveria po tenton të zhvendosë vëmendjen

Romeo Gurakuqi, ish-deputet i Partisë Demokratike, deklaroi se me shkarkimet e drejtorëve rajonalë në Qarkun e Shkodrës, “qeveria po tenton të zhvendosë vëmendjen nga problemi themelor” që ka Shqipëria dhe që, sipas tij, janë zgjedhjet e lira dhe të ndershme.