Shkarkimi i Ademit nga Shoqata e Bashkive, PD: Synohet tërheqja e padisë në Kushtetuese

Një tentativë antiligjore dhe antidemokratike për uzurpimin e Shoqatës së Bashkive nga Rama, e ka cilësuar, Jorida Tabaku mbledhjen e djeshme të Shoqatës së Bashkive që shkarkoi Voltana Ademin si kryetare dhe emëroi Pjerin Ndreun. Në një deklaratë për mediat, Tabaku, thekson se ky veprim synon tërheqjen e padisë nga Gjykata Kushtetuese për zgjedhjet lokale të 30 qershorit 2019.