Shkarkimi i Metës, Kuvendi votoi me 104 vota pro, 7 kundër dhe 3 abstenime

Kreu i Komisionit Hetimor, Alket Hyseni, lexon procesverbalin e shkarkimit të presidentit Ilir Meta