Shkarkimi i Metës, përplasja politike zhvendoset në Kuvend

Përplasja politike mes mazhorancës dhe Presidentit Meta pritet të transferohet përpara Komisionit të Venecias në seancën plenare të 11 tetorit, ku parashikohet të miratohet raporti që e gjeti Presidentin në tejkalimi të kompetencave për sa i përket anulimit të 30 qershorit. A2 ka mësuar se përfaqësimi i palëve nuk do të jetë vetëm thjesht në nivel ekspertësh juristë, por edhe politikë. Gazetarja e A2, Marsela Karapanço raporton nga selia e Kuvendit.