Shkarkimi i presidentit, “deputetët e Bashës” në kuvend kundër largimit të Metës

Deputetët opozitarë, Korab Lita dhe Artur Roshi, që më 25 prill u bënë pjesë e listës së Partisë Demokratike, janë kundër nismës për shkarkimin e presidentit të republikës. Të kontaktuar nga A2, pohuan se nuk gjejnë shkelje në veprimet dhe deklaratat e Ilir Metës.