Shkarkimi i Presidentit, Meta do të thirret në shtator në komision

Komisioni Hetimor për shkarkimin e Presidentit Meta zhvilloi këtë të enjte mbledhjen e tij të parë, i përqendruar totalisht në aspektet procedurale. Sipas rregullores së Kuvendit dhe ligjit për komisionet hetimore, Presidenti i Republikës është i detyruar të paraqitet në një seancë kur të thirret nga Kuvendi. Sipas të gjitha gjasave, Meta do të thirret në shtator për të mbrojtur qëndrimin e tij, e nëse ai nuk pranon të marrë pjesë, atëherë mund të thirret me forcë.

Shkarkoni aplikacionin e A2