Shkarkimi i Presidentit, socialistët të vendosur në tentativën e dytë

Nesër Kuvendi zhvillon seancën e jashtëzakonshme me një çështje në rendin e ditës, shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Seanca pritet të zgjasë rreth 3 orë dhe qëndrimi i socialistëve për ta çuar nismën deri në fund duket i pandryshuar.