Shkarkohen 20 diplomatë, Cakaj: Nuk përmbushnin kushtet ligjore – A2

Shkarkohen 20 diplomatë, Cakaj: Nuk përmbushnin kushtet ligjore

Tensioni në përgatitjet për konferencën e pritshme të Gent Cakajt ishte një parathënie se deklarata e zëvendësministrit të Jashtëm do të kishte përmbajtje të fortë.

  • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Meta, në konferencë për shtyp për fakte të reja nga grushti i shtetit
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Komiteti Shqiptar i Helsinkit tha se ceremonia e betimit, jo me shkrim
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Shkolla e Magjistraturës nuk ka shfaqur opinion ligjor për këtë çështje
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: KLGJ-së nuk i është kërkuar opinion dhe nuk ka dhënë mendim
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Fondacioni Soros nuk ka dërguar mendime
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Zero shqetësim për manifestimin më paqësor dhe demokratik më 2 mars