Shkarkohet Ahmetaj, Balluku emërohet zv.kryeministre

Publikuar më: 25/7/2022, ora 09:38

Shkarkohet Ahmetaj, Balluku emërohet zv.kryeministre

Publikuar më: 25/7/2022, ora 09:38

Belinda Balluku emërohet zv.kryeministre, duke zëvendësuar në këtë post Arben Ahmetajn, njoftoi kryeministri Edi Rama. “Energjia si sfida më kolosale e kësaj periudhe dhe infrastruktura si sfidë e pandërprerë kombëtare, janë bërë sot edhe marrëdhënie intensive me qeveri e institucione ndërkombëtare. Koha që roli i zv/kryeministrit të fokusohet në këto fusha. Belinda Balluku bëhet zv/kryeministre”, shkroi kryeministri Edi Rama në Twitter.

Shkarkohet Ahmetaj, Balluku emërohet zv.kryeministre

Publikuar më: 25/7/2022, ora 09:38

Belinda Balluku emërohet zv.kryeministre, duke zëvendësuar në këtë post Arben Ahmetajn, njoftoi kryeministri Edi Rama. “Energjia si sfida më kolosale e kësaj periudhe dhe infrastruktura si sfidë e pandërprerë kombëtare, janë bërë sot edhe marrëdhënie intensive me qeveri e institucione ndërkombëtare. Koha që roli i zv/kryeministrit të fokusohet në këto fusha. Belinda Balluku bëhet zv/kryeministre”, shkroi kryeministri Edi Rama në Twitter.