Shkatërrimi i digës në Ukrainë, OKB paralajmëron pasoja të rënda

Publikuar më: 7/6/2023, ora 11:07

Shkatërrimi i digës në Ukrainë, OKB paralajmëron pasoja të rënda

Publikuar më: 7/6/2023, ora 11:07

Rreth 42 mijë vetë rrezikohen nga përmbytjet në zonat e kontrolluara nga Rusia përgjatë lumit Dnipro në Ukrainë, pas shkatërrimit të një dige në Nova Kakovka. Shefi i Ndihmave në OKB, Martin Griffiths paralajmëroi gjatë fjalës së tij në Këshillin e Sigurimit për pasoja të rënda dhe me shtrirje të gjerë.

Shkatërrimi i digës në Ukrainë, OKB paralajmëron pasoja të rënda

Publikuar më: 7/6/2023, ora 11:07

Rreth 42 mijë vetë rrezikohen nga përmbytjet në zonat e kontrolluara nga Rusia përgjatë lumit Dnipro në Ukrainë, pas shkatërrimit të një dige në Nova Kakovka. Shefi i Ndihmave në OKB, Martin Griffiths paralajmëroi gjatë fjalës së tij në Këshillin e Sigurimit për pasoja të rënda dhe me shtrirje të gjerë.