“Shkatërrimi i PD”, Duma mohon akuzat, Noka: Të dalin regjistrimet, mentalitet bolshevik

Publikuar më: 18/11/2021, ora 13:07

“Shkatërrimi i PD”, Duma mohon akuzat, Noka: Të dalin regjistrimet, mentalitet bolshevik

Publikuar më: 18/11/2021, ora 13:07

Fjalët që u konsideruan më tronditëse në kryesinë me dyer të mbyllura te Partisë Demokratike, ishin ato të nënkryetarëve Duma dhe Alibeaj për shkatërrimin e partisë, nëse ky ishte momenti, duke i dalë në mbrojtje Lulzim Bashës për Kuvend, më 18 dhjetor.

“Shkatërrimi i PD”, Duma mohon akuzat, Noka: Të dalin regjistrimet, mentalitet bolshevik

Publikuar më: 18/11/2021, ora 13:07

Fjalët që u konsideruan më tronditëse në kryesinë me dyer të mbyllura te Partisë Demokratike, ishin ato të nënkryetarëve Duma dhe Alibeaj për shkatërrimin e partisë, nëse ky ishte momenti, duke i dalë në mbrojtje Lulzim Bashës për Kuvend, më 18 dhjetor.