Shkatërrohet kazinoja e Trump në Nju Xhersi

Hoteli dhe kazinoja “Trump Plaza” në Atlantic City është shkatërruar, duke i dhënë fund një historie gati 40-vjeçare në bregun e Nju Xhersi.