Shkelja e masave anti-covid: Gjobat e munguara të policisë po i vendos koronavirusi

Publikuar më: 5/11/2021, ora 15:44

Shkelja e masave anti-covid: Gjobat e munguara të policisë po i vendos koronavirusi

Publikuar më: 5/11/2021, ora 15:44

Situata nga përhapja e koronavirusit po përkeqësohet. Infektimet dhe viktimat vetëm shtohen e po ashtu edhe hezituesit për vaksinën. Ekspertët bëjnë thirrje për respektimin e masave anti-Covid, ndërsa deklarojnë se aktivitetet e ndryshme dhe shkelja e rregullave po bëhen shkak për përhapjen e virusit në popullatë.

Shkelja e masave anti-covid: Gjobat e munguara të policisë po i vendos koronavirusi

Publikuar më: 5/11/2021, ora 15:44

Situata nga përhapja e koronavirusit po përkeqësohet. Infektimet dhe viktimat vetëm shtohen e po ashtu edhe hezituesit për vaksinën. Ekspertët bëjnë thirrje për respektimin e masave anti-Covid, ndërsa deklarojnë se aktivitetet e ndryshme dhe shkelja e rregullave po bëhen shkak për përhapjen e virusit në popullatë.