“Shkeljet” e bulevardit në Elbasan, aksidente, viktima dhe mosbindje ndaj Policisë

Një çast flagrant ku një makinë nuk i ndalon policit edhe pse ky i fundit i bën shenjë, kapur nga kamera e A2, është vetëm një nga rastet flagrante të shkeljeve që kryhen në bulevardin kryesor të Elbasanit nga drejtuesit e mjeteve.

  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë raporton 157 raste të reja në 24 orë
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: Në 24 orët e fundit ka humbur jetën një person
  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë: 230 persona të shëruar ditën e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 203 pacientë në spitalet Covid, 20 në terapi intensive, 6 të intubuar