Shkëmbimi kulturor Itali-Shqipëri, tre vite bashkëpunime

Publikuar më: 6/6/2022, ora 16:48

Shkëmbimi kulturor Itali-Shqipëri, tre vite bashkëpunime

Publikuar më: 6/6/2022, ora 16:48

Ministri i Kulturës së Italisë, Dario Franceschini, ka mbërritur në Tiranë dhe takimi i parë ishte me homologen e tij ministren, Elva Margariti.