Shkëmbinjtë nënujor, koralet e buta ndihmojnë në ekosistemin e detit

Publikuar më: 16/6/2022, ora 08:23

Shkëmbinjtë nënujor, koralet e buta ndihmojnë në ekosistemin e detit

Publikuar më: 16/6/2022, ora 08:23

Sipas ekspertëve detarë, koralet e buta, duke pulsuar butësisht nën ujë dhe duke u tundur sa andej-këtej me valën, janë të nën-hulumtuara dhe anashkaluar në krahasim me koralet e tjera tw forta.

Shkëmbinjtë nënujor, koralet e buta ndihmojnë në ekosistemin e detit

Publikuar më: 16/6/2022, ora 08:23

Sipas ekspertëve detarë, koralet e buta, duke pulsuar butësisht nën ujë dhe duke u tundur sa andej-këtej me valën, janë të nën-hulumtuara dhe anashkaluar në krahasim me koralet e tjera tw forta.