“Shkëputja” nga sportelet, Shqipëria, çdo shërbim online

Publikuar më: 5/5/2022, ora 08:46

“Shkëputja” nga sportelet, Shqipëria, çdo shërbim online

Publikuar më: 5/5/2022, ora 08:46

Mbyllja e çdo sporteli publik për t’i kaluar shërbimet online u bë një realitet për qytetarët shqiptarë, duke nisur nga data 1 maj. Premtimi për më pak korrupsion dhe më shumë shpejtësi në shërbime, është shoqëruar me shqetësim nga qytetarët që nuk e njohin sa duhet botën e internetit. E ftuar në Dita Jonë, Eridiana Çano, Drejtoresha e Qendrës për Hapjen dhe Dialog.

“Shkëputja” nga sportelet, Shqipëria, çdo shërbim online

Publikuar më: 5/5/2022, ora 08:46

Mbyllja e çdo sporteli publik për t’i kaluar shërbimet online u bë një realitet për qytetarët shqiptarë, duke nisur nga data 1 maj. Premtimi për më pak korrupsion dhe më shumë shpejtësi në shërbime, është shoqëruar me shqetësim nga qytetarët që nuk e njohin sa duhet botën e internetit. E ftuar në Dita Jonë, Eridiana Çano, Drejtoresha e Qendrës për Hapjen dhe Dialog.