Shkodra Jazz Festival, me tingujt dhe misionin për të përhapur magjinë e muzikës jazz

Ka nisur më 10 gusht dhe kjo është vetëm një ndalesë e festivalit të jazz-it në Shkodër, një festivali që tanimë është bërë traditë në këtë qytet që prej vitit 2015.