Shkodra nën “sundimin” e të nxehtit dhe të “mushkonjave”

Publikuar më: 4/7/2022, ora 09:28

Shkodra nën “sundimin” e të nxehtit dhe të “mushkonjave”

Publikuar më: 4/7/2022, ora 09:28

Nga Shkodra, gazetari Gjon Gjeka raporton për situatën në qytetin liqenor.