Shkodra: Pasojat e pandemisë, duheshin ndërhyrje kirurgjikale për sektorë të caktuar

Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, Arben Shkodra, tregon për pasojat që pandemia e COVID-19 ka lënë në ekonominë e vendit, strategjitë e qeverisë dhe premtimet e opozitës për të tejkaluar krizën.