Shkoi për të eksploruar, amerikani bllokohet në shpellën turke

Publikuar më: 8/9/2023, ora 18:49

Shkoi për të eksploruar, amerikani bllokohet në shpellën turke

Publikuar më: 8/9/2023, ora 18:49

Më shumë se 150 shpëtimtarë rifilluan operacionet e shpëtimit të premten për të arritur një burrë amerikan i cili u sëmur dhe u bllokua rreth 1,000 metra nën tokë në një shpellë që po eksploronte në Turqinë jugore.

Shkoi për të eksploruar, amerikani bllokohet në shpellën turke

Publikuar më: 8/9/2023, ora 18:49

Më shumë se 150 shpëtimtarë rifilluan operacionet e shpëtimit të premten për të arritur një burrë amerikan i cili u sëmur dhe u bllokua rreth 1,000 metra nën tokë në një shpellë që po eksploronte në Turqinë jugore.