Shkolla e harruar e Kërkovës, edhe këtë vit, asnjë kusht për zhvillimin e mësimit

Publikuar më: 8/9/2022, ora 16:12

Shkolla e harruar e Kërkovës, edhe këtë vit, asnjë kusht për zhvillimin e mësimit

Publikuar më: 8/9/2022, ora 16:12

Dyer dhe dritare të shkatërruara, mure me lagështirë dhe mungesë e bazës së nevojshme materiale. Ky është imazhi i pandryshuar i shkollës 9-vjeçare të Kërkovës në Vlorë edhe për këtë vit shkollor që nis më 12 shtator.

Shkolla e harruar e Kërkovës, edhe këtë vit, asnjë kusht për zhvillimin e mësimit

Publikuar më: 8/9/2022, ora 16:12

Dyer dhe dritare të shkatërruara, mure me lagështirë dhe mungesë e bazës së nevojshme materiale. Ky është imazhi i pandryshuar i shkollës 9-vjeçare të Kërkovës në Vlorë edhe për këtë vit shkollor që nis më 12 shtator.