Shkolla nis normalisht, të gjithë nxënësit në klasë, orët 45 minuta me masa anti-covid

Me rregulla anti-covid, por të gjithë nxënësit do t’i kthehen mësimit në klasë. Pas një viti të lodhshëm nga pandemia, në 27 shtator shkollat do të fillojnë normalisht. Nuk do të ketë mësim online dhe as turne për shkak të koronavirusit.

  • LAJMI I FUNDIT | Apeli lë në fuqi dënimin me 2 vite burg për Adriatik Llallën
  • LAJMI I FUNDIT | Ish-kryeprokurori është shpallur fajtor për fshehje dhe mosdeklarim të pasurisë