Shkollat bëhen gati për të pritur nxënësit në Kosovë

Shkollat në Kosovë po bëhen gati të presin nxënësit në 14 shator. Autoritetet njoftuan shtyrjen me dy javë të vitit të ri shkollor, siç thanë për të garantuar kushte të sigurta për fëmijët, mësuesit dhe prindërit. Në ambientet e Shkollës “Faik Konica” në Prishtinë janë vendosur shenja që rikujtojnë nxënësit të mbajnë distancën dhe higjienën, ambientet janë dezinfektuar dhe klasat do të ndahen në grupe në mënyrë që të mos ketë shumë nxënës njëkohësisht.