Shkollat e larta, apel maturantëve: Orientohuni nga tregu i punës dhe jo nga dëshirat – A2

Shkollat e larta, apel maturantëve: Orientohuni nga tregu i punës dhe jo nga dëshirat

Kur kane mbetur pak ditë nga përzgjedhja e degëve për studimet e larta, drejtuesit e universiteteve këshillojnë maturantët, të orientohen nga tregu i punës dhe jo nga dëshirat.