Shkollat nisin të hënën, masat nuk mjaftojnë, duhet ndërgjegjësim nga të gjithë

Këtë të hënë nxënësit rikthehen në bankat e shkollës. Mësimi do të zhvillohet në kushte pandemie dhe i strukturuar në turne, por sërish autoritet thonë se gjithçka varet nga kujdesi i nxënësve, prindërve e mësuesve, të cilët nuk duhet ta ulin vigjilencën, për të shmangur infektimin.