Shkollë në pandemi, problemet me të cilat hasin fëmijët

Përditësuar më: 13/1/2022, ora 08:44

Shkollë në pandemi, problemet me të cilat hasin fëmijët

Përditësuar më: 13/1/2022, ora 08:44

Viti shkollor 2021-2022 është tanimë në gjysmën e vet të dytë, me fëmijët që u rikthyen në klasa javën e dytë të janarit. Por sa cilësor ka qenë arsimi për fëmijët në këtë situatë pandemike dhe cilat janë disa nga problemet kryesore që sistemi arsimor ka hasur si pasojë e shtrëngimeve? Ekspertja e arsimit znj. Valbona Nathanaili, foli në Dita Jonë për vështirësitë, me të cilat përballen të vegjlit dhe qasje të mundshme në ndihmë të tyre

Shkollë në pandemi, problemet me të cilat hasin fëmijët

Përditësuar më: 13/1/2022, ora 08:44

Viti shkollor 2021-2022 është tanimë në gjysmën e vet të dytë, me fëmijët që u rikthyen në klasa javën e dytë të janarit. Por sa cilësor ka qenë arsimi për fëmijët në këtë situatë pandemike dhe cilat janë disa nga problemet kryesore që sistemi arsimor ka hasur si pasojë e shtrëngimeve? Ekspertja e arsimit znj. Valbona Nathanaili, foli në Dita Jonë për vështirësitë, me të cilat përballen të vegjlit dhe qasje të mundshme në ndihmë të tyre