Shkrimtari Nikos Chrysos i ftuar në Dita Jonë

Shkrimtari grek Nikos Chrysos ishte i ftuar në Dita Jonë për të folur për krijimtarinë e tij letrare. Shkrimtari nga Athina është diplomuar në Departamentin e Biologjisë në Universitetin Kombëtar të Greqisë dhe në Departamentin e Regjisë së Filmit në Shkollën e Kinematografisë. Romani “Ditë e re” i vitit 2018 i dha atij çmimin Europian të Letërsisë. Nikos Chrysos na tregon mbi letërsinë e tij.