“Shkrin” Ballkani, temperatura mbi 40 gradë në Kroaci, Bosnje e Rumani – A2

“Shkrin” Ballkani, temperatura mbi 40 gradë në Kroaci, Bosnje e Rumani

Një tjetër valë e të nxehtit ka përfshirë rajonin e Ballkanit. Mërkuri preku vlerat e 41 gradëve në Bosnje Hercegovinë. Situtata është veçanërisht alarmante në Mostar, Banja Luka dhe Sarajevë, ku meteorologët ngritën alarmin për shkak të të nxehtit ekstrem qe vjen nga Afrika.