Shkrirja e akullnajave do çlirojë disa tonë baktere

Publikuar më: 17/11/2022, ora 16:19

Shkrirja e akullnajave do çlirojë disa tonë baktere

Publikuar më: 17/11/2022, ora 16:19

Shkencëtarët e një universiteti në Uells japin alarmin se me shkrirjen e akullnajave në botë mund të çlirohen disa tone baktere. Ata mendojnë se mes tyre mund të ketë dhe patogjene potencialisht të dëmshëm për njerëzit dhe bëjnë thirrje që të merren masa për të vënë nën kontroll ndryshimet klimatike.

Shkrirja e akullnajave do çlirojë disa tonë baktere

Publikuar më: 17/11/2022, ora 16:19

Shkencëtarët e një universiteti në Uells japin alarmin se me shkrirjen e akullnajave në botë mund të çlirohen disa tone baktere. Ata mendojnë se mes tyre mund të ketë dhe patogjene potencialisht të dëmshëm për njerëzit dhe bëjnë thirrje që të merren masa për të vënë nën kontroll ndryshimet klimatike.