Shkullaku: Politika bën propagandë falas dhe ne kemi pranuar një poshtërim të tillë

Publikuar më: 18/11/2021, ora 23:03

Shkullaku: Politika bën propagandë falas dhe ne kemi pranuar një poshtërim të tillë

Publikuar më: 18/11/2021, ora 23:03