Shoferët bllokojnë këmbësorët në vijat e bardha, flet eksperti

Të kalosh vijat e bardha, si këmbësor, në Tiranë, është mision i vështirë dhe mjafton një vëzhgim i thjeshtë për ta konstatuar këtë.