Shoferi i kamionit me 119 kg kokainë: Më thanë “mbyll gojën se të shuajmë familjen”

Publikuar më: 2/1/2022, ora 13:37

Shoferi i kamionit me 119 kg kokainë: Më thanë “mbyll gojën se të shuajmë familjen”

Publikuar më: 2/1/2022, ora 13:37

Zbulimi i 119 kilogramëve kokaine të gjetur sërish në një kamion me banane nga Ekuadori, ishte një nga ngjarjet më të bujshme të kronikës në orët e fundit të vitit 2021. Gjykata e Tiranës ka caktuar masën e sigurisë “arrest në burg” për Hasan Salihun, Gazim Kalanë dhe Marson Muratajn, të arrestuar lidhur me sasinë e 119 kg kokainës nga Ekuadori. Armand Bajrami zbardh dëshminë e shoferit Salihu.

Shoferi i kamionit me 119 kg kokainë: Më thanë “mbyll gojën se të shuajmë familjen”

Publikuar më: 2/1/2022, ora 13:37

Zbulimi i 119 kilogramëve kokaine të gjetur sërish në një kamion me banane nga Ekuadori, ishte një nga ngjarjet më të bujshme të kronikës në orët e fundit të vitit 2021. Gjykata e Tiranës ka caktuar masën e sigurisë “arrest në burg” për Hasan Salihun, Gazim Kalanë dhe Marson Muratajn, të arrestuar lidhur me sasinë e 119 kg kokainës nga Ekuadori. Armand Bajrami zbardh dëshminë e shoferit Salihu.