Shoqata e Bashkive, shkarkohet Voltana Ademi, emërohet Pjerin Ndreu

Voltana Ademi shkarkohet nga pozicioni i Kryetares së Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë, dhe emërohet Pjerin Ndreu si kryetari i ri.

Nënkryetarë të Shoqatës u zgjodhën Alma Hoxha dhe Ilir Xhakolli.