“Shoqata Internacionale për Solidaritetin”, promovimi i të drejtave njerëzore përmes edukimit gjithëpërfshirës

“Shoqata Internacionale për Solidaritetin”, në kuadër të projektit “Promovimi i të drejtave njerëzore përmes edukimit gjithëpërfshirës”, do të zhvillojë në datën 11 shkurt aktivitetin përmbyllës. Roberta Profka dhe Jora Hysa treguan më shumë rreth këtij projekti në Dita Jonë.