Shorteu në qendrën “Toptani”, shpallen 10 fituesit, përfitojnë blerje për një vit

Publikuar më: 8/1/2022, ora 19:42

Shorteu në qendrën “Toptani”, shpallen 10 fituesit, përfitojnë blerje për një vit

Publikuar më: 8/1/2022, ora 19:42

Në shorteun e madh që u mbajt në “Toptani Shopping Center”, 10 fitues patën fatin që të përfitojnë blerje për një vit, me nga 200 euro në muaj, në 15 dyqanet e kësaj qendre tregtare. Organizatorët e shorteut, si përfaqësuesit e “Toptani Shopping Center” ashtu edhe noterja si dhe përfaqësuesi i Ministrisë së Financave, verifikuan 10 biletat fituese, ndërsa fatlumët paraqiteshin me kuponin e blerjeve me vlerën e të paktën 2 mijë lekëve.

Shorteu në qendrën “Toptani”, shpallen 10 fituesit, përfitojnë blerje për një vit

Publikuar më: 8/1/2022, ora 19:42

Në shorteun e madh që u mbajt në “Toptani Shopping Center”, 10 fitues patën fatin që të përfitojnë blerje për një vit, me nga 200 euro në muaj, në 15 dyqanet e kësaj qendre tregtare. Organizatorët e shorteut, si përfaqësuesit e “Toptani Shopping Center” ashtu edhe noterja si dhe përfaqësuesi i Ministrisë së Financave, verifikuan 10 biletat fituese, ndërsa fatlumët paraqiteshin me kuponin e blerjeve me vlerën e të paktën 2 mijë lekëve.