Shpallen 4 vakanca, Kuvendi hap garën. KLP: U mbaron mandati në dhjetor të vitit 2021

Morisë së vakancave të shpallura në gjykatat e të gjitha shkallëve në vend i shtohen edhe katër vakanca në organet e reja të sistemit të drejtësisë, Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe Këshillin e Lartë të Prokurorisë.