Shpallet kompania fituese që do të ndërtojë Aeroportin e Vlorës, 104 milionë euro investim

Publikuar më: 6/3/2021, ora 10:24

Shpallet kompania fituese që do të ndërtojë Aeroportin e Vlorës, 104 milionë euro investim

Publikuar më: 6/3/2021, ora 10:24

Kryeministri Rama shpalli kompaninë fituese që do të ndërtojë aeroportin e Vlorës. Investimi kap një vlerë prej 104 milionë eurosh dhe do të zbatohet nga konsorciumi zviceran “Mabco Construction”. Ambicia e qeverisë është ndërtimi i 4 aeroporteve te reja dhe, sipas kreut të qeverisë, nuk duhet të ketë paragjykime, pasi aeroportet i japin hov zhvillimit ekonomik dhe punësimit.

Shpallet kompania fituese që do të ndërtojë Aeroportin e Vlorës, 104 milionë euro investim

Publikuar më: 6/3/2021, ora 10:24

Kryeministri Rama shpalli kompaninë fituese që do të ndërtojë aeroportin e Vlorës. Investimi kap një vlerë prej 104 milionë eurosh dhe do të zbatohet nga konsorciumi zviceran “Mabco Construction”. Ambicia e qeverisë është ndërtimi i 4 aeroporteve te reja dhe, sipas kreut të qeverisë, nuk duhet të ketë paragjykime, pasi aeroportet i japin hov zhvillimit ekonomik dhe punësimit.