Shpallja “non grata” e Berishës, Spiropali: Dënim kapital, kambanat po bien për të gjithë

Publikuar më: 20/5/2021, ora 12:33

Shpallja “non grata” e Berishës, Spiropali: Dënim kapital, kambanat po bien për të gjithë

Publikuar më: 20/5/2021, ora 12:33

Shpallja “non grata” nga autoritetet amerikane e ish-presidentit dhe ish-kryeministrit Sali Berisha ishte pjesë e debatit që u zhvillua në seancën e radhës së Kuvendit të Shqipërisë. Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali e cilësoi si kapital vendimin e DASH për t’i ndaluar hyrjen në vend Sali Berishës, ndërsa u shpreh se kambanat e alarmit po bien për të gjithë.

Shpallja “non grata” e Berishës, Spiropali: Dënim kapital, kambanat po bien për të gjithë

Publikuar më: 20/5/2021, ora 12:33

Shpallja “non grata” nga autoritetet amerikane e ish-presidentit dhe ish-kryeministrit Sali Berisha ishte pjesë e debatit që u zhvillua në seancën e radhës së Kuvendit të Shqipërisë. Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali e cilësoi si kapital vendimin e DASH për t’i ndaluar hyrjen në vend Sali Berishës, ndërsa u shpreh se kambanat e alarmit po bien për të gjithë.