Shpatë, pistoleta dhe municion luftarak. 4 të arrestuar në Tiranë

Publikuar më: 19/3/2023, ora 15:23

Shpatë, pistoleta dhe municion luftarak. 4 të arrestuar në Tiranë

Publikuar më: 19/3/2023, ora 15:23

Katër persona u prangosën nga efektivët e komisariatit nr.6 në Tiranë, për shkak të armëve të zjarrit pa leje të gjetura në mjetin me të cilin ata qarkullonin.

Shpatë, pistoleta dhe municion luftarak. 4 të arrestuar në Tiranë

Publikuar më: 19/3/2023, ora 15:23

Katër persona u prangosën nga efektivët e komisariatit nr.6 në Tiranë, për shkak të armëve të zjarrit pa leje të gjetura në mjetin me të cilin ata qarkullonin.