Shpejtësi, rrëmujë dhe dëm qindra mijëra dollarë, 14 persona grabisin dyqanin e “Louis Vuitton”

Publikuar më: 19/11/2021, ora 13:08

Shpejtësi, rrëmujë dhe dëm qindra mijëra dollarë, 14 persona grabisin dyqanin e “Louis Vuitton”

Publikuar më: 19/11/2021, ora 13:08

Pa armë, por duke shfrytëzuar rrëmujën dhe shpejtësinë, 14 persona kanë arritur të grabisin një dyqan të “Louis Vuitton” në Oak Brook, Çikago.

Shpejtësi, rrëmujë dhe dëm qindra mijëra dollarë, 14 persona grabisin dyqanin e “Louis Vuitton”

Publikuar më: 19/11/2021, ora 13:08

Pa armë, por duke shfrytëzuar rrëmujën dhe shpejtësinë, 14 persona kanë arritur të grabisin një dyqan të “Louis Vuitton” në Oak Brook, Çikago.