Shpenzimet e familjeve, rritja ekonomike vjet nuk u përkthye në mirëqenie për shqiptarët

Publikuar më: 4/10/2022, ora 17:30

Shpenzimet e familjeve, rritja ekonomike vjet nuk u përkthye në mirëqenie për shqiptarët

Publikuar më: 4/10/2022, ora 17:30

Viti i shkuar ishte i mbarë për arkën e shtetit, por jo edhe për aq për buxhetet e familjeve shqiptare. Konsumi në shtëpitë tona shënoi një rritje minimale prej 1.3 për qind, ndërkohë që çmimet janë shtrenjtuar gati 2-fish më shumë. Për shkak pagave të ulëta, më shumë se 41 për qind e të ardhurave shkuan për ushqim dhe pije jo-alkoolike në 2021.

Shpenzimet e familjeve, rritja ekonomike vjet nuk u përkthye në mirëqenie për shqiptarët

Publikuar më: 4/10/2022, ora 17:30

Viti i shkuar ishte i mbarë për arkën e shtetit, por jo edhe për aq për buxhetet e familjeve shqiptare. Konsumi në shtëpitë tona shënoi një rritje minimale prej 1.3 për qind, ndërkohë që çmimet janë shtrenjtuar gati 2-fish më shumë. Për shkak pagave të ulëta, më shumë se 41 për qind e të ardhurave shkuan për ushqim dhe pije jo-alkoolike në 2021.