Shpenzimet e zyrtarëve dhe kostot e larta të ministrave

Gazetarët e faktoje.al, pas një përpjekjeje ligjore që zgjati për shumë muaj, arritën të sigurojnë faturat e shpenzimeve të udhëtimeve ministrore. Faturat e disa ministrave të njohur janë bërë publike dhe standardi i dhomave të luksit prej 700 euro nata, duket mjaft i pëlqyer për ministrat tanë. Mes të tjerëve, sot, faktoje.al tregoi në “Dita jonë” shpenzimet e zotit Xhafaj, i cili në 9 udhëtime jashtë shpenzoi 56 milionë lekë të vjetra të taksapaguesve shqiptarë.