Shpërblimi për pensionistët, Dervishi: Është qartësisht përdorim për fushatë elektorale

Publikuar më: 31/3/2023, ora 21:55

Shpërblimi për pensionistët, Dervishi: Është qartësisht përdorim për fushatë elektorale

Publikuar më: 31/3/2023, ora 21:55

Gazetari Lutfi Dervishi, në “Intervistë” me Merita Haklajn, në A2 CNN, u shpreh se shpërblimi prej 5 000 lekësh për pensionistët dhe premtimi për pagën mesatare 900 euro është “qartësisht përdorim për fushatë elektorale”.

Shpërblimi për pensionistët, Dervishi: Është qartësisht përdorim për fushatë elektorale

Publikuar më: 31/3/2023, ora 21:55

Gazetari Lutfi Dervishi, në “Intervistë” me Merita Haklajn, në A2 CNN, u shpreh se shpërblimi prej 5 000 lekësh për pensionistët dhe premtimi për pagën mesatare 900 euro është “qartësisht përdorim për fushatë elektorale”.