Shpërndahet Kuvendi, Kosova drejt zgjedhjeve të parakohshme – A2

Shpërndahet Kuvendi, Kosova drejt zgjedhjeve të parakohshme

Me 89 vota pro, 1 kundër dhe 2 abstenime, deputetët e Kuvendit të Kosovës votuan për shpërndarjen e Parlamentit, duke i hapur rrugën zgjedhjeve të parakohshme.