Shpërndarja e Parlamentit, deputetët: Dekreti i presidentit do të injorohet

Për mazhorancën është e qartë, Ilir Meta do të rrëzohet në çdo dekret të tijin, përfshirë atë eventual të shpërndarjes së parlamentit. I firmosur në zyrë, në shesh apo dhe në oborrin e parlamentit, për të majtët vota do të jetë kundër.