“Shpërthen” Hajdari: Kur vjen puna te sistemi zgjedhor, këta i shkelin syrin njëri-tjetrit

Pas mbledhjes së Këshillit Politik për Reformën Zgjedhore, Rudina Hajdari u shfaq para mediave e revoltuar. Sipas saj, “Këshilli Politik është kthyer në tryezë ku diskutohet se çfarë tha Rama apo Basha” dhe “kjo ndodh sepse duan t’i bëjnë bisht diskutimit për sistemin zgjedhor”.