Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 7%
  • Jo 93%

“Shpërthen” sërish te teatri, shoqërime të shumta nga policia

Nga A2 CNN
17 Maj 2020, 16:36 | Aktualitet

Policia ka shoqëruar me forcë disa aktivistë të tjerë që po qëndronin pranë ish-Teatrit Kombëtar.

Nga pamjet, janë disa aktivistë që shoqërohen në komisariat.

Policia përdori spërkatës me piper për të shpërndarë aktivistët e tjerë.

https://a2news.com/2020/05/17/shembja-e-teatrit-operacioni-nen-rrethim-policor-force-dhe-piper-drejt-artisteve/
https://a2news.com/2020/05/17/tubimet-jane-te-ndaluara-policia-37-persona-te-shoqeruar/

Dita jonë