Shpërthim i fuqishëm në Serbi, 2 të vdekur dhe 16 të plagosur

Publikuar më: 23/11/2021, ora 20:00

Shpërthim i fuqishëm në Serbi, 2 të vdekur dhe 16 të plagosur

Publikuar më: 23/11/2021, ora 20:00

Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur këtë të martë në Bubanj Potok, një zonë periferike në Beograd, në një fabrikë të prodhimit të raketave, duke lënë të paktën 2 persona të vdekur dhe 16 të tjerë të lënduar.

Shpërthim i fuqishëm në Serbi, 2 të vdekur dhe 16 të plagosur

Publikuar më: 23/11/2021, ora 20:00

Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur këtë të martë në Bubanj Potok, një zonë periferike në Beograd, në një fabrikë të prodhimit të raketave, duke lënë të paktën 2 persona të vdekur dhe 16 të tjerë të lënduar.